Nagyház

A Börzsönyliget Vendégház kialakítása során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az aktív kikapcsolódás részeként a pihenés is nyugodt, csendes környezetben, kényelmes módon történjen.

A vendégek a ház elkülöníthető szobáit, légtereit (földszinti két hálószoba, nappali illetve tetőtér) és a rendelkezésre álló egy- és kétszemélyes ágyakat rugalmasan, a saját igényeiknek megfelelően tudják elosztani.

Az ágybetétek és matracok kiválasztásánál a kényelem mellett törekedtünk az egészséges és higiénikus fekvőfelületek kialakítására. 

Tiszta ágyneműt és személyenként két törülközőt biztosítunk a vendégek részére. 

Felszereltség 

A 90 m2-es VENDÉGHÁZ téliesített, fatüzelésű kályhával és egymástól független, elektromos radiátorokkal ellátott, így egész évben komfortosan lakható.

Hálószoba 1:

2 db egyszemélyes ágy;

Hálószoba 2:

kétszemélyes kihúzható ágy, gardróbszekrény;

Nappali:

étkezőasztal 8 székkel, kétszemélyes kanapé, TV (UPC bekötéssel), CD lejátszó / rádiósmagnó, fatüzelésű kályha;

Konyha:

hűtő, mosogatógép, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kenyérpirító, 12 fő kiszolgálását biztosító konyhai eszközök;

Fürdő / WC: 

zuhanykabin, mosdó, WC, független fűtőtest;

Tetőtér:

4 db egyszemélyes, részben elkülönített ágy saját beépített tárolóval, 6 személyes ülőgarnitúra kétszemélyes kihúzható ággyal, asztal;

A házban színes TV műholdas csatornákkal (UPC), WIFI, CD lejátszó / rádiósmagnó, ágyak mellett olvasólámpák találhatóak.

A félig fedett terasz esős időben is lehetővé teszi a kiülést, a természet közvetlen érzékelését, csodálatát.  A napozás mellett a sportolás, túrázás kipihenését is szolgálják a kényelmes, állítható helyzetű napozóágyak, külső garnitúra (asztal + 6 szék), 4 db napozóágy teszi kényelmesebbé. Vendégeink aktív kikapcsolódását teszi lehetővé a teraszon elhelyezett kültéri ping-pong asztal, a kerti focipálya kiskapukkal, tollaslabda, petang, röplabda.

Kert:

Gondozott, parkosított kert, sziklakert, kerti tó, épített bográcsozó / grillező / szalonnasütő hely, foci pálya kiskapukkal, 100 méter közvetlen patakpart, zárt kerékpártároló, 4 személygépkocsi beállására alkalmas belső parkoló;

A kerti tó, a hosszú (100 méter) közvetlen patakpart nemcsak üdítő látványt nyújt, hanem a víz közelsége, a Morgó patak csobogása, az évszaktól függően változó színű, lenyűgöző hegyoldal önmagában is megnyugtató, regeneráló hatású. 

Egyes szolgáltatások ill. sporteszközök letét elhelyezése mellett, ill. térítés fejében vehetőek igénybe.

Börzsönyliget Vendégház 2011. nyarától már két különálló házban fogadja kedves vendégeit!

A “kis vendégház” külön telken, de kertkapcsolatban áll a már meglévő “nagy vendégházzal” és 4 + 2 fő elhelyezését biztosítja! 

Természetesen van lehetőség külön is lenni, a kisháznak is saját kertje, szalonnasütője teszi hangulatossá a nálunk tartózkodást.

Felszereltség: 

Egyszerű felszereltségű konyha, fürdőszoba, étkező, fatüzelésű kandalló,

fedett terasz, kerti székekkel,  WIFI, törölköző, és ágynemű biztosított.

Aktív pihenés egész évben